Map is loading...

Date/Time

Saturday, October 7th, 2023 | 5:30pm - 7:30pm

Where We Will Meet

Udenfor kirken

Where The Walk Will End

På Operaen

About This Walk

En fotowalk gennem centrum af Randers og ned til Gudenåen i den gyldne time. Ruten udleveres ved starten af turen (og tilpasses evt. efter vejret). Der burde være noget for de fleste – fra streetfotograferne til dem som vil lave lange eksponeringer ud over Gudenåen.

Turen ledes af Adam Bindslev der har været vært for talrige fotowalks tidligere. Han er en del af fotografikurser.dk.

Vi ses17.30October 7th, 2023

Hej – vi er endt på 25 tilmeldte! Det er flot synes jeg, og jeg glæder mig meget til at gå sammen med jer. Vejret ser også ud til at være med os, i betragtning af at det er oktober.

Planen er at vi går fra Operaen / kirkens indgang og følger en rute rundt i byen. Jeg uddeler et lille kort med ruten, men du kan også se den her: https://footpathapp.com/routes/kornkajen-havnegade-kulholmsvej-loop/A643B63F-FB90-4BCE-985D-2A0C4F324235?s=465071&fbclid=IwAR15VwntN0QcDTpDZarEtvUMya_tThJJS5ODfz3ZNdqxujNqej9ZH17r87Y

Vi slutter turen 19.30 på Operaen. De har bekræftet at der er plads til os, så hvis I ankommer før mig så bare sig i er med WorldWidePhotoWalk. De burde vide hvad det går ud på. (Drikkevarer og mad naturligvis på egen regning 😊).

Hvis du får brug for at sende mig en besked før eller under turen er det nok nemmest på SMS. Du kan fange mig på 40 50 33 30.

Alt godt – vi ses

Adam

Så nærmer vi osOctober 5th, 2023

Hej – og tak for din interesse i at deltage i fotowalken på lørdag i Randers. Jeg glæder mig meget til at være vært for den.

For at lette kommunikationen er du meget velkommen til at deltage på begivenheden på Facebook – https://fb.me/e/6NObp4atI – hvor debatsporet er åbent for spørgsmål etc.

Jeg har lavet en aftale med Operaen om, at de reserverer plads til os fra 19.30 så vi kan slutte med en kop et-eller-andet og en snak om fotografiet.

Hvis du har nogen spørgsmål er du, naturligvis, velkommen til at skrive til mig på adambindslev@gmail.com

Vi er næsten 20 tilmeldte nu – det er flot – men det betyder også at der er plads til flere. Så hvis du har familie, venner eller bekendte med interesse for fotografiet – så kan de stadig nå at tilmelde sig.

Med venlig hilsen

Adam

One Response

  1. Hej Adam
    Tak for et godt initiativ – det er altid godt at få et skub, så man er lidt ude af sin komfort zone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.