Скъпи фотографи, след кратка пауза заради пандемията, световната фотографска разходка, инициирана от Скот Келби, отново ще бъде проведена. Тази година за първи път датата е изместена през месец август. Както повечето от вас знаят, на една и съща дата фотографи от цял свят провеждат едновременно фоторазходка из градовете, в които живеят, споделят опит, намират нови приятели.

Целта на фоторазходката е да покаже нашия град през различни гледни точки, през погледа на различни фотографи. Всеки от вас ще може да изпрати най-добрия си кадър за участие в традиционния фотоконкурс, съпровождащ разходката.

Събираме се в 16 ч пред Националната библиотека “Св.Св. Кирил и Методий” и ще направим една четиричасова лежерна обиколка на града, след което ще разпуснем в градината на Once Upon a Time Biblioteka Garden. До мястото на срещата може да стигнете с метро, с тролеи 1,4,5,8,11, с трамваи 20 и 22, както и с кола, която може да я паркирате в синя зона за два часа до 18ч, след това няма зона.

И няколко думи за мен – казвам се Лилия Йотова, председател съм на Асоциацията на професионалните фотографи. Водя световната фотографска разходка от 5 години и ще се радвам отново да я организирам в София.

Очаквам ви с нетърпение в събота, за да споделим време и топли слънчеви мигове из столицата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *