Date/Time

Saturday, October 5th, 2019 | 3:00pm - 5:00pm

Where We Will Meet

Vi møtes utenfor skateanlegget ved Nybyen park

Where The Walk Will End

Vi blir enige om et sted og tar en matbit eller kaffekopp

About This Walk

Hei, nå er det World Wide Photowalk igjen!

Nytt møtested er bestemt: Vi møtes ved skateanlegget oppe ved Nybyen park (rett bortenfor Slottet shopping)

Tema for vandringen blir «Skjult gatekunst» og da er det fint å starte her oppe, hvor det er fullt av mindre skjult gatekunst, og kanskje noen små skjulte?

klokkeslettet er tidligere endret til at vi starter klokken 15.

Samme regler som vanlig, ingen kamera for store, ingen for små. Arrangementet er gratis og det er ingen krav til kunnskaper eller evne. Fotointeresse kan være et pluss, men heller ikke et must.

Les deg gjerne gjennom forsiden for å få mer informasjon om selve saken, inkludert muligheten for å donere til Kenya Springs.

Detaljer vil komme når det nærmer seg, men jeg ser for meg et par timer med vandring/fotografering, før vi avslutter på en kafé eller liknende.

Klokkeslettet kan endres før selve dagen. Innspill eller ideer? Kom gjerne med dem til meg 🙂 jeg kan kontaktes på stf.photo@gmail.com eller meldes på 95727181

Alle som vil være med må lage seg en bruker/profil for å få en plass og for å kunne sende inn til konkurranse etter photowalken.

 

Håper vi sees!

– Stein Tore

Join Walk

    Espen Hjetland I uploaded a watermarked photo, it was wrong so I uploaded one without in the mobile competition, which is probably wrong too. Can you fix that image in mobile comes in the other and that I do not compete in mobile?

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.