Map is loading...

Date/Time

Saturday, August 13th, 2022 | 2:00pm - 5:00pm

Where We Will Meet

Parkeerplaats De Oude Vos. nabij de in-/ uitgang (auto's)

Where The Walk Will End

Stadscafé de tapperij

About This Walk

De vesting van Elburg is een bezienswaardigheid op zich. Het eeuwenoude binnenstadje heeft een uniek, rechthoekig stratenplan. Nog altijd omringd door prachtige wallen, visrijke grachten en delen van de oude stadsmuur. Verdedigingswerken die hard nodig waren toen Elburg nog een middeleeuwse Hanzestad was en pal aan de Zuiderzee lag.

 

We starten deze wandeling vanaf de parkeerplaats en lopen zo het historische centrum in. We gaan op een relaxte wijze Elburg ontdekken en hopen op een mooie dag. Na afloop van de wandeling wellicht nog even rustig ergens nababbelen/ drankje hapje doen. Lijkt jouw dit een leuke afsluiting van deze dag. Verneem ik dit graag zodat ik alvast opzoek kan gaan naar een geschikte locatie hiervoor. Bij het aanmaken van dit event ga ik even uit van 10 personen. Mochten jouw plannen na aanmelden toch onverhoopt wijzigen, vriendelijk doch dringend verzoek jezelf af te melden zodat we niet op iemand wachten die niet komt 😉 Alvast bedankt voor jouw begrip.

 

Voor de vijfde maal organiseer ik een wandeling voor de Scott Kelby’s WorldWidePhotoWalk. In 2016 was mijn eerste kennismaking met deze “formule” door mee te doen met de wandeling in Enschede.  Aangezien ik zelf in mijn vrije tijd graag activiteiten organiseer en ik een voorliefde heb voor fotografie was het voor mij snel helder om in 2017 mijn eerste wandeling op te zetten. Na twee jaar op rij een wandeling door Nijmegen (mijn achtertuin Wink ) georganiseerd te hebben is dit jaar Elburg aan de beurt om verkent en vastgelegd te worden.

– Zorg dat je voor vertrek controleert of al je apparatuur goed werkt

– Laadt batterijen op en neem reserve batterijen mee (ook voor flitsers)

– Neem voldoende geheugenkaarten mee

– Zorg voor een goede WA-verzekering

. Omdat je hier in nauw groepsverband werkt met veelal dure apparatuur

. Een ongeluk zit in een klein hoekje.

– Let op je omgeving, verkeer en stoepranden

– Wees respectvol voor bewoners, hun eigendommen en privacy
* Elk type camera is welkom (smartphone, powershot, etc.) Als foto’s maken je vreugde geeft ben je meer dan welkom!

Photo contestSeptember 10th, 2022

Goedemorgen.
Uit de inzendingen van onze groep heb ik de foto van Ruby als winnende foto gekozen.
Goed weekend alle en tot een volgende maal.

ps: er zijn nog deelnemers die hun foto nog niet gedeeld hebben via de dropbox. Tof als deze mensen dit nog willen doen zodat we kunnen zien hoe andere hun kijk op de wereld hebben.
Mocht je een andere content hebben waar je ze wel gedeeld hebt verneem ik dit ook graag.

Foto’sAugust 15th, 2022

Je kunt inmiddels als je dat leuk vind jouw beste foto uploaden naar de website van WWPW. Dit kun je bij jouw eigen wandeling doen.

Bij deze de link van een gedeelde map bij Dropbox. Als het goed is kan hier ieder zijn foto’s inplaatsen (Max vijf per persoon)
https://www.dropbox.com/scl/fo/y0rjwdpivgp8bhgnk6wwm/h?dl=0&rlkey=7d0t81lvvxlmf6nv1s86gdp3h

Erg benieuwd naar jullie foto’s.

Mocht iemand hinder ondervinden met het uploaden betreft verneem ik het graag 🙂

Groet,
Richard

Update 11 augAugust 11th, 2022

Zojuist wat info gepost onder “discussion”
Hier krijgen we zoals ik het zie geen melding van (Ten minste, ik niet. Van mijn gister geplaatste update dan weer wel }
Verder zie ik dat de info als 1 groot blok wordt geplaats, minder prettig leesbaar dus . Sorry, ik het echt anders gedaan! Geen WYSIWYG dus.
Deze info zal ik even opnieuw plaatsen maar dan in Aparte blokken.

Locatie einde wandelingAugust 10th, 2022

Onze wandeling eindigd bij stadscafé de Tapperij.
Hier kunnen we onder het genot van een drankje (eigen kosten) even na babbelen.
Mocht je het gezellig vinden omdat na hier nog een hapje te eten dan verneem ik dit graag. Dit ivm de reservering.
Alvast bedankt en tot zaterdag
Groet
Richard

  Richard Seegers Mocht je vragen hebben of wat anders; 06 11 14 86 14

  Richard Seegers Goedemorgen beste deelnemers Aangezien het komende dagen lekker warm blijft Neem voldoende te drinken mee, Eventueel zonnebril/ hoofddeksel Jezelf goed insmeren met zonnebrandcrème (eventueel wat extra meenemen om wat vaker in te smeren) Als je hebt neem de museum jaarkaart mee, In Elburg zijn diverse kleine museums waar je wellicht even naar binnen toe wilt. (foto's of juist ff verkoeling opzoeken ;)). Voor de mensen die vanuit het zuiden komen, check van A naar Beter! Aan de A50 word onderhoud gepleegd (Dit was iig di en wo het geval) LET OP! Mocht je via Otterloo willen rijden, houd rekening met 20/ 30 min extra reistijd! Ongeveer 1 a 2km voor Otterloo word het verkeer gereguleerd met stoplichten! Dit word NIET vermeld op van A naar Beter, dit omdat het geen werkzaamheden betreft. Wel zorgt dit voor extra vertraging. Naast dit geeft het laatst tankstation bij het uitrijden op zaterdag extra korting op de brandstof! Hierdoor ontstaat extra drukte/ file die je niet zomaar voorbij kunt rijden ivm tegenliggers. In de ochtend ga ik nog even wat zandsculpturen besnuffelen in Elburg (Zandverhalen.nl) Lijkt jou dit ook leuk, top, dan verneem ik het graag. Tot zaterdag/ clicks :D

  Richard Seegers Goedemorgen beste deelnemers Aangezien het komende dagen lekker warm blijft Neem voldoende te drinken mee, Eventueel zonnebril/ hoofddeksel Jezelf goed insmeren met zonnebrandcrème (eventueel wat extra meenemen om wat vaker in te smeren) Als je hebt neem de museum jaarkaart mee, In Elburg zijn diverse kleine museums waar je wellicht even naar binnen toe wilt. (foto's of juist ff verkoeling opzoeken ;)).

  Richard Seegers Voor de mensen die vanuit het zuiden komen, check van A naar Beter! Aan de A50 word onderhoud gepleegd (Dit was iig di en wo het geval) LET OP! Mocht je via Otterloo willen rijden, houd rekening met 20/ 30 min extra reistijd! Ongeveer 1 a 2km voor Otterloo word het verkeer gereguleerd met stoplichten! Dit word NIET vermeld op van A naar Beter, dit omdat het geen werkzaamheden betreft. Wel zorgt dit voor extra vertraging. Naast dit geeft het laatst tankstation bij het uitrijden op zaterdag extra korting op de brandstof! Hierdoor ontstaat extra drukte/ file die je niet zomaar voorbij kunt rijden ivm tegenliggers.

  Richard Seegers In de ochtend ga ik nog even wat zandsculpturen besnuffelen in Elburg (Zandverhalen.nl) Lijkt jou dit ook leuk, top, dan verneem ik het graag. Tot zaterdag/ clicks :D

  Marco van Apeldoorn Richard, dank voor de info!

  Marco van Apeldoorn Richard, ik begrijp niet hoe de dropbox werkt. Kun je nog wat uitleg geven?

  Richard Seegers Als je een dropboxaccount hebt dan kun je daarmee inloggen en dan zou je normaal gesproken gewoon foto's toe moeten kunnen voegen aan het Album. Anders even een dropbox account aanmaken. Verneem het graag als je problemen blijft ondervinden

  Marco van Apeldoorn Richard, had je al een groepswinnaar gekozen? Welke foto gaat meedoen met de wedstrijd?

  Richard Seegers Het was een lastige keuze Marco. Het is de foto van Ruby die ik als winnaar heb gekozen.

  Marco van Apeldoorn Een terechte winnaar hoor! Ruby gefeliciteerd!

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.